SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

Catalog Oriflame C15 2013

Perioada campaniei C 15 din 2013 Oriflame: 21.10.2013 – 10.11.2013CUM CASTIGI CU ORIFLAME

1. COMPANIE DE COSMETICE DE INCREDERE
Cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, putem sa afirmam ca stim cum sa implinim visurile oamenilor. Produsele noastre de calitate combina tot ce natura ofera mai bun cu cele mai noi descoperiri tehnologice. Avem un portofoliu cu peste 1000 de produse ce scot in evidenta ultimele tendinte in machiaj, ce au la baza cele mai avansate ingrediente si arome deosebite pentru a-ti sublinia frumusetea naturala. Cu peste 300 de produse noi lansate in fiecare an cu siguranta vei fi rafatata de multitudinea alegerilor.

2. CALITATE
Credem in produsele noastre si oferim garantia satisfactiei 100%. Daca nu sunteti multumiti cu un produs il returnati in 2 luni si primiti banii inapoi pe el.

3. 17 CATALOAGE PE AN
La fiecare 3 saptamani lansam un nou catalog pe piata plin de oferte irezistibile. Este accesibil si online de unde poti face comanda oricand doresti.

4. DISCOUNT-URI EXCELENTE
Toti Consultantii beneficiaza de discount in functie de valoare comenzii astfel:
70 lei - 299,99 lei = 23% reducere
300 lei - 599,99 lei = 30% reducere v >600 lei = 40% reducere

5. VINZI USOR CASTIGI RAPID
Acum poti face economii mult mai repede. La fiecare 3 saptamani ai un nou catalog la dispozitie plin de produse de calitate si oferte incantatoare pe care sa-l arati tuturor prietenilor tai.

6. NOI SPUNEM DA, FARA NICIO OBLIGATIE
Pentru o parte din cei care intra in echipa Oriflame, un venit suplimentar este de ajuns. Dar pentru altii, o cariera exceptionala in lumea cosmeticelor este un vis ce merita trait. Oriflame ofera un program complet de instruire pentru cei care doresc sa-si inceapa cariera alaturi de noi, program accesibil tuturor gratis. Inregistrarea in echipa Oriflame nu presupune nicio obligatie si nicio comanda minima. Pentru cei care au teluri inalte, oferim numeroase programe de training pe parcursul anului pentru dezvoltarea talentului si abilitatilor profesionale.

7. FII PROPRIUL TAU SEF
Tu decizi cand si cat de mult iti doresti sa lucrezi. Singura investitie pe care trebuie sa o faci pentru a-ti construi propria afacere Oriflame este de timp si pasiune. Descopera Liderul din tine si inspira-i pe altii sa-ti urmeze exemplul.

8. FLEXIBILITATE TOTALA
Prioritatile tale sunt cele mai importante. Iti poti pastra slujba actuala si poti creste alaturi de Oriflame si iti poti castiga independenta financiara. Sau, daca doresti, alege Oriflame ca sursa principala de venituri. Tu decizi cat de mult vrei sa lucrezi si cand. Ai control deplin asa ca ia decizia care ti se potriveste cel mai bine.

9. TE DISTREZI
Intri in echipa Oriflame, participi la cursurile organizate de noi, la intalniri, la evenimente, la cine speciale si la sedinte de machiaj. Este foarte usor sa-ti faci prieteni noi si sa-ti dezvolti reteaua profesionala.

10. PROGRAME DE BUN VENIT
Intri acum in echipa Oriflame, te califici in toti pasii Programului de Bun Venit si ai parte astfel de cel mai bun start alaturi de noi. Intra sa vezi mai multe detalii!

Intra In Echipa Oriflame !!!