SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

Client Direct

CUM SĂ-ȚI ÎNCEPI PROPRIA AFACERE

Advertisement
    


Toate schimbările majore încep cu pași mici! Fiecare zi, fiecare decizie și acțiune simplă contribuie la obținerea succesului!

Dacă îți dorești să lucrezi pentru tine, să-ți organizezi timpul după bunul plac, să-ți aloci timp pentru studii, prieteni, călătorii și hobby-uri, atunci începe de azi! Dacă îți dorești lucrul acesta azi, fii sigur că și mâine vei simți la fel. Pentru a fi pregătit pe deplin pentru schimbare, îți propunem să citești pașii de mai jos și să analizezi toate aspectele.

Alege un MLM pentru început

De ce? Pentru că unele persoane înțelepte deja au văzut schimbarea în viața lor! Investiția ta va fi minimă, deoarece brandul este unul renumit și șansele de reușită sunt mai mari. Este necesar să te focusezi pe propria strategie de vânzări și să o integrezi în cea globală pentru a deveni un antreprenor de succes.

Fă-ți un plan

Stabilește-ți când să începi și care sunt primii pași pe care trebuie să îi faci. Identifică o strategie pe o durată de 3 luni, pe care să o urmezi și setează-ți obiectivele și resursele pe care ești dispus să le investești (bani & timp), apoi definește-ți un program estimativ.

Găsește oamenii potriviți pentru afacerea ta

Acest aspect este foarte important. Alcătuiește-ți o listă cu potențiali clienți și parteneri. Apoi gândește-te ce așteptări ai de la ei și cum intenționezi să le propui colaborarea.

Promovează-ți afacerea

La început, trebuie să planifici inteligent modul în care îți vei promova afacerea. Ideile bune vând întotdeauna. Nu este nevoie să investești în promovare plătită, însă trebuie să fii vizibil. Du-ți afacerea online și bucură-te de avantajul resurselor gratuite, așa cum sunt platformele de socializare (Facebook, Instagram, Pinterest). Și nu uita: creativitatea crește rata de distribuire, iar tu exact de acest lucru ai nevoie. Postează poze, sfaturi personale și spune-ți povestea. Astfel, te vei bucura rapid de vizibilitate.

Perioadă de probă de 6 luni

Nu pune prea multă presiune pe tine. Fii consecvent și urmează-ți strategia pe care ți-ai creat-o, însă așteaptă o perioadă mai lungă pentru a vedea rezultatele. La început, lucrurile se schimbă cu pași mici. Menține-ți determinarea, acționează conform planului și după o perioadă de timp, evaluează rezultatele.

Și nu uita, ideile mărețe vin odată cu o atitudine îndrăzneață. Fă o schimbare astăzi, alătură-te acum!