SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

Catalog Oriflame C7 2014

Perioada campaniei C 07 din 2014 Oriflame: 13.05.2014 - 02.06.2014 va intampina cu o multime de oferte. | Inscrie-te Acum si beneficiezi de reduceri si cadouri extraordinare.În catalogul 7, Oriflame sărbătoreşte renaşterea naturii sub răsfăţul soarelui şi, odată cu ea, toate beneficiile pe care ni le oferă plantele magice. Bucură-te de LOVE NATURE - cea mai nouă gamă cu produse de îngrijire pentru toate tipurile de ten. În acest sezon, iubeşte-ţi tenul mai mult decât oricând, folosind produsele Love Nature cu extracte naturale din plante.Publicitate
    


Cum te alături echipei Oriflame

Poţi să te înscrii în ORIFLAME fie contactând un Consultant pe care îl cunoşti, el/ea va fi Sponsorul tău, fie cerând sprijinul centrului Oriflame din zona ta, fie folosind înscrierea online. De asemenea, poţi să soliciţi unui Leader sau Director Oriflame să te înscrie online.
Pentru a te ajuta să-ţi începi activitatea, vei primi un Starter Kit în valoare de 3.75 lei, ce conţine lucrurile de bază de care ai nevoie pentru început: materiale de prezentare despre companie şi produsele sale, ghiduri, cataloage şi mostre care te vor ajuta să porneşti în activitatea de Client Direct. Aceasta este o oportunitate de câştig corect. Cu cât îi dedici mai mult timp şi energie cu atât vei câştiga mai mult.

Inscrie-te astazi ca reprezentant Oriflame pentru a ne bucura impreuna de distractie si frumusete! Produse cosmetice naturale, pentru tine si familia ta, la preturi speciale. Poti incepe sa castigi bani incepand de astazi!