SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

Timpul e de partea ta!



Timpul e de partea ta! Foloseşte-l pentru a recruta, a câştiga bani şi pentru a te distra.

Acum ai super avantaje dacă îţi convingi prietenii să se alăture Oriflame!
  • Pentru fiecare recrut care finalizează Pasul 2 din Programul de bun venit, obţii produsul cosmetic cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru doar 1 leu! (cu excepţia accesoriilor, produselor Wellness, materialelor de prospectare, mostrelor şi produselor implicate în alte programe aflate în derulare).
  • Produsele cadou sunt cumulative: pentru 2 recruţi care au finalizat Pasul 2 din Programul de bun venit, sponsorul obţine 2 produse cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru 1 leu fiiecare, pentru 3 recruţi, 3 produse cu valoarea cea mai mare de pe factură pentru 1 leu fiiecare etc.
  • Produsul/ele cu numai 1 leu se primesc în prima comandă din campania următoare celei în care recrutul a finalizat Pasul 2. Exemplu: Ai un recrut care realizează Pasul 1 in C10 şi Pasul 2 în C11? În C12 benefificiezi de facturarea cu numai 1 leu a produsului cu cea mai mare valoare din prima ta comandă pe care o plasezi îm campania 12. Mult succes!

INTRA IN ECHIPA ORIFLAME !