SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PIELII

RUTINA DE ÎNGRIJIRE A PIELII PENTRU VARĂ

Un ghid pas cu pas pentru o rutină estivală rapidă de îngrijire a pielii! Iată aici cele mai utile trucuri pentru o piele frumoasa.



Lookul verii acesteia este unul natural – machiajul încărcat nu-și are locul pe plajă și, în plus, nu vrei să pierzi timp prețios în vacanță cu toate produsele din trusa ta de machiaj. Însă combinația de aer condiționat, expunere excesivă la soare și mediul din timpul transportului spre locația favorită îți pot afecta pielea – așa că alegerile în materie de îngrijire nu au fost niciodată mai importante.

Descoperă produsele multifuncționale care te vor ajuta să ai o piele frumoasă, cât ai clipi.

1 PROTECȚIE

Cel mai de preț produs în lupta împotriva îmbătrânirii premature a pielii este protecția solară. Alege loțiuni cu FPS25+ pentru a te asigura că razele UV nu vor distruge rezervele de colagen și elastină, adică cele care îți mențin aspectul neted și tânăr al pielii. Este, de asemenea, momentul să înlocuiești clasicul fond de ten cu ceva mai lejer. O cremă BB îți asigură uniformizarea nuanței pielii, te protejează de razele UV, și-ți menține tenul hidratat.


2 HIDRATARE

Ar fi mai bine să nu folosești vara aceeași cremă grasă pe care ai folosit-o și în anotimpul rece, însă nici nu e momentul să renunți la hidratare. Optează pentru o cremă lejeră, care îți va hidrata pielea în condiții uscate sau umede, și o loțiune gel pentru corp pentru a hrăni și catifela pielea. În zilele în care ai exagerat cu expunerea la soare, aplică o loțiune după plajă, pentru a-ți ajuta pielea să se refacă.

3 BRONZ FĂRĂ SOARE

Înainte de a folosi un autobronzant, exfoliază-ți pielea din cap până-n picioare astfel încât să fii pregătită pentru aplicarea produsului de bronzare, și rezultatul să fie fără pete. Și nu uita de călcâie, și aici pot apărea pete – masează-ți picioarele cu o cremă hidratantă cu 24 de ore înainte să aplici autobronzantul. Dacă ți se pare dificil de utilizat un autobronzant tip cremă, încearcă unul spray. Începe cu picioarele și continuă în sus – altfel, când te apleci, în jurul abdomenului vor apărea dungi.