SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

SECRETELE PARFUMULUI ESSENZA

Maestrul parfumier Fabrice Pellegrin, artistul din spatele acestei creații minunate, și-a găsit inspirația pentru acest parfum în timpul unei excursii în Sicilia. Într-o dimineață, în timp ce se plimba, a simțit că îl învăluie aroma sublimă a mii de portocali înfloriți. Pe măsură ce razele soarelui se iveau printre pomii înfloriți, mireasma florilor de portocali părea să inunde aerul, emanând o aură fermecătoare aurie. De atunci, și-a dorit să recreeze acel sentiment de încântare ce l-a învăluit și fermecat.



Conceput în jurul notei exclusiviste Luxury Essenza a florilor de portocal, parfumul luminos Giordani Gold Essenza evocă povestea luxului autentic şi a măiestriei, începând cu sticla rafinată, capacul finisat cu foiţă de aur veritabil şi până la ultimul strop de parfum, cu o concentraţie înaltă şi în acelaşi timp subtil. Un parfum premium floral-lemnos, pentru femeia care, prin ea însăşi, personifică arta de a trăi frumos.