SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

Programul de Bun Venit C1/2016 pentru noii consultanți!

Felicitări pentru decizia ta de a te alătura echipei noastre! Prin Programul de Bun Venit, ai acum posibilitatea de a primi cadouri fantastice. Mai mult, beneficiezi de reduceri mari pentru toate comenzile tale.


Ai 3 motive pentru a te alătura Oriflame:

ARĂȚI BINE

Avem o paletă vastă de produse cosmetice de calitate, ce răspund tuturor nevoilor și care te ajută să arăți și să te simți minunat. Produsele noastre sunt inspirate din natură și sunt dezvoltate pe baza celor mai avansate descoperiri științifice.

CÂȘTIGI BANI

1. Prezinți catalogul prietenilor, vecinilor și colegilor, faci comenzi și beneficiezi de reduceri de până la 40%, în funcție de valoarea comenzii.

2. Îți construiești propria afacere, invitând alte persoane să se alăture echipei tale. Câștigi din vânzarea pe care o face grupul tău și te bucuri de recompense suplimentare.

TE DISTREZI

Cunoști alte persone și îți faci prieteni noi. Participi la evenimente extraordinare și călătorești peste tot în lume. Ai oportunități nelimitate de dezvoltare personală, prin participarea la traininguri.

Descoperă beneficiile Programului de Bun Venit din C1 -> Clik pe Imagine pentru mai multe detalii :)