SIMTE BUCURIA DE A TRĂI FRUMOS CU ORIFLAME!


Ai trei motive pentru a te alătura Oriflame: Arăți Bine, Câștigi Bani și Te Distrezi! Înscrierea este gratuită. Mai mult, vei lua parte în Programul de Bun Venit pentru a te bucura de ofertele speciale pe care ți le-am pregătit.

Catalog Oriflame C3 2016

Cum te alături echipei Oriflame

Poţi să te înscrii în Oriflame fie contactând un Consultant pe care îl cunoşti, el/ea va fi Sponsorul tău, fie cerând sprijinul centrului Oriflame din zona ta, fie folosind înscrierea online. De asemenea, poţi să soliciţi unui Leader sau Director Oriflame să te înscrie online.
Pentru a te ajuta să-ţi începi activitatea, vei primi un Starter Kit în valoare de 3.75 lei, ce conţine lucrurile de bază de care ai nevoie pentru început: materiale de prezentare despre companie şi produsele sale, ghiduri, cataloage şi mostre care te vor ajuta să porneşti în activitatea de Client Direct.
Aceasta este o oportunitate de câştig corect. Cu cât îi dedici mai mult timp şi energie cu atât vei câştiga mai mult.


Va invit sa vizualizati noul catalog Oriflame, catalogul C3 in care sarbatorim femeia, fie ca este mama, sora, matusa, fiica, iubita sau sotie fiecare femeie din viata noastra este foarte importanta si merita tot ce este mai bun din catalogul Oriflame.